Pr
button download avgivacyverklaring
versie oktober 2018

Dit is de privacyverklaring van het RTC Regatta Center Muiderzand (RCM), Jeugdzeilvereniging (JZVM), en Zeilschool Muiderzand allen gevestigd te Almere.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft.

Wat slaan wij op

● Op basis van een overeenkomst of contract welke u met het RCM aangaat worden uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en email adres opgeslagen. Van zeilers worden ook contact gegevens in het geval van nood opgeslagen en in welke klasse zij zeilen.
● Deze gegevens zijn ook in het bezit van de penningmeester van JZVM van de personen die lid zijn van de vereniging.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens:

● In de financiële administratie moeten wij alle gegevens 7 jaar lang bewaren
● In alle overige system worden alle gegevens bewaard zolang er nog regelmatig contact is. Nadat er twee jaar lang geen wederzijds contact is geweest zullen de desbetreffende gegevens verwijderd worden.

Wat doen wij met de gegevens

● administratieve doeleinden (facturatie)
● informatie verstrekken (denk aan nieuwsbrieven, app groepen etc)
● Deelname wedstrijden overzichten
● Smoelenboek (zeilers met contactnummers in geval van nood)

Wie kan er allemaal bij:

● Personeel in dienst van het RCM die de taak hebben om deze administratieve taken uit te voeren
● Penningmeester JZVM
● Trainers
● Smoelenboek wordt tijdens evenementen tijdelijk beschikbaar gesteld aan de ouders die op dat moment de functie van walouder vervullen.
● Deelname wedstrijd overzicht is beschikbaar voor alle deelnemers van de wedstrijden.


Met wie delen wij jullie gegevens

● De gegevens van zeilers die lid zijn van de vereniging worden gedeeld met het watersportverbond. Dit om via het watersportverbond een wedstrijdlicentie te kunnen verkrijgen.
● De gegevens van zeilers die wedstrijdtrainingen afnemen bij het RCM worden gedeeld met SportVid om toegang te krijgen tot het SportVid trainingsprogramma.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht het RCM en JZVM te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens en om uw gegevens te laten aanvullen of verwijderen.

Beveiliging persoonsgegevens
Het RCM en JZVM treffen passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking.

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van het RCM en JZVM. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. het RCM en JZVM raden u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid
Het RCM en JZVM passen hun privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. Het RCM en JZVM raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal het RCM en JZVM er alles aan doen u per e-mail en via de website te informeren.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of het RCM of JZVM wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
logo RTC webbanner 270x66
Start je seizoen goed!
--------------------------
Website module afbeelding
--------------------------
Were Hiring Banner 200foto roelof en sietse web

Training geven én tegelijk je training skills verbeteren?