Hamburger friet salade
 erwtensoep roggebrood katenspek
Even opwarmen tijdens het bootklussen met een warme hap in ons gezellige 'Palaver'.
 
Beste bootklusser, ligplaatshouder en overige klanten,
 
Vanaf vrijdag 12 januari t/m medio april serveren een lekkere snelle hap. Op vrijdag, zaterdag, zondag en elke dag tijdens de voorjaarsvakantie (10 t/m 25 feb.) bent u tussen 12:00 en 14:00 uur bent u van harte welkom voor bv. broodje kroket, erwtensoep met roggebrood en spek, tosti of een hamburger met friet en salade. Daarnaast natuurlijk onze standaard warme en koude drankkaart met o.a. een warme chocomelk met slagroom. Bekijk hier het lunchmenu.

Op zoek naar een bijzondere en informele event ervaring aan strand en water?
 
Welkom bij Beachbar en terras 'Het Palaver' op het strand en aan het water van het Markermeer in Almere.
 
Ons gebouw, beachbar en terras zijn een heerlijke plek voor een ontspannen moment aan het water met een hapje en drankje. Onze relaxte ‘no nonsense’ locatie ligt op de moderne grote jachthaven Marina Muiderzand en is onderdeel van de watersportlocatie Regatta Center Muiderzand.
 
Maar we zijn ook een alternatieve eventlocatie voor evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen, bos (strand)dagen, familie- en kinderfeestjes!
 
Evenementen
Van mei tot eind september kunnen we evenementen aan tot circa 100 personen. Binnen kunnen we evenementen aan tot circa 60 personen. Watersport of niet watersport gerelateerd. Met volledige catering buffetten en BBQ op het strand.
 
Bedrijfsfeesten, vergaderen en bosdagen
Of het nu gaat om een (sportief) team uitje of een uniek relatie evenement, bij Het Palaver is het mogelijk!
Samen met jullie organiseren we de actieve (maar ook minder actieve) programma’s op terras en strand, op het water of in de bar. Willen jullie aansluitend ook nog genieten van borrel, buffet, BBQ, geen probleem Stap dan even onder één van onze warme douches schiet in je feestkleding in onze kleedkamers en je kan de avond fris starten.
Binnen kan je rustig vergaderen, presenteren en overleggen. In de sfeer van een beachclub, maar wel met goede wifi,beeld en audiofaciliteiten. Met een eenvoudige broodjes lunch of een uitgebreid luxe lunchbuffet. Waai tijdens de pauze even lekker uit op het terras en strand, met je voeten in het zand of het water. Vervolgens kan je weer fris de vergadering of presentatie voortzetten. Aansluitend kan je blijven borrelen en eten. Ook leuk, combineer het met een paar uur zeilen, suppen of kanoën. Recreatief of in de vorm van een clinic.
 
Feesten en uitjes
Familie- en kinderfeestjes, verjaardagpartijen, reünies, x-jarig event of gewoon een gezellige groepsborrel, alles kan.
Voor speciale kinderfeestjes organiseren we leuke en spannende avonturen als vlotbouwen of een vaartocht met snelle RIB’s naar een onbewoond eiland met een ‘Kapitein Jan’ schatspeurtocht en daarna een afsluiting met ‘vies patat’ eten!
 
Watersportactiviteiten
We verhuren zeilboten en SUP-boards. In de losse verhuur of als onderdeel van een evenement. Met of zonder schippers en, indien gewenst, begeleiding in de vorm van clinics.
 
Bereikbaarheid, parkeren en OV
Onze locatie ligt op de moderne grote jachthaven Marina Muiderzand en is onderdeel van de watersportlocatie Regatta Center Muiderzand. De Marina beschikt over ruim parkeerterrein dat voor onze klanten toegankelijk is voor € 4,00 per dag. Dichtbij vind je het NS-station Almere-Poort. Het is loopbaar, maar er is ook een lijnbus nr. 24 rijdt onder de naam duinGo, die je in een paar minuten vanaf het station vlak bij de ingang van de haven brengt.
 
Overnachten
Willen jullie blijven slapen? Op de haven zijn ook leuke alternatieve overnachtingsmogelijkheden in, aan of op het water beschikbaar via onze partner 'Marinaparcs.nl' In Almere en Naarden zijn verder veel mogelijkheden om te overnachten in hotels. Wij adviseren jullie graag over welke optie het meest geschikt is voor het evenement.

Zin gekregen in een vergadering of feestje aan het water? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons voor een afspraak 06 53 373 760!