fotocompilatie home
- Top locatie
- Top trainers
- Centrale ligging
- Groot water
- Iedereen is welkom
- RIB's -verhuur
- Instructieruimtes
- Kleedkamers
- Douches/toiletten
- Jollenveld
Het Regatta Center Muiderzand (RCM) ligt op een schitterende locatie aan 'groot water' bij Marina Muiderzand aan het Markermeer (zuidelijk IJsselmeer). Het is een uitstekend gefaciliteerde zeilstek waar alles draait om de jeugdzeilsport. Het RCM staat aan een eigen strand en biedt unieke faciliteiten voor de jeugdzeilers, inclusief een zeilschool én een Jeugdzeilvereniging.

Ben je een ambitieuze wedstrijdzeiler die wil trainen op groot water? Dan is dit je stek! Ook de buitenploegen van zeilverenigingen, private zeilteams en klassenorganisaties zijn van harte welkom om bij ons te komen trainen.

Topfaciliteiten voor jeugdzeilers
Onze locatie is centraal gelegen, goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid op een afgesloten terrein. We bieden complete faciliteiten gericht op jeugdzeilers, zoals sport- en instructielokalen, kleedkamers, douches en toiletten, slibway/strand, ruim jollenveld en professionele coach-RIB's.

Het RCM is bij uitstek geschikt voor jeugdzeilers die landelijk selecties varen in de zeilklassen Optimist, Laser 4.7 en Radiaal, 29er, 49er/FX, Splash en RS-Feva.

NPJ iconLOGO CWO 250x125Lees meer over onze werkwijze & tarieven.