Judith Engberts
29er
Judith Engberts zal het aankomend najaar de 29er startersgroep bij RTC Regatta Center & Jeugdzeilvereniging Muiderzand training geven!
Wij zijn bijzonder blij met de komst deze toptrainster. Begin september begint Judith met de 29er trainingen bij het ons.

Mooie zeilcarrière
Judith begon zelf al op 6-jarige leeftijd met zeilen in de Optimist. Ze behaalde succesvolle prestaties in de Splash en voornamelijk in de Laser Radiaal. Sinds 2014 is ze onderdeel van de Delta Lloyd Talentploeg. De laatste jaren met volle 100% inzet in de 49FX klasse bij het Nationaal Topzeilcentrum Den Haag van het Watersportverbond te Scheveningen.

In augustus dit jaar vaart ze in de 49FX klasse nog het Jeugd WK in Marseille, Frankrijk. Daarna pakt Judith haar studie Bestuurs-Organisatiewetenschappen weer op en zet ze daarnaast al haar kennis en ervaring in voor onze zeilers.

Ook op hoog niveau 29er trainen?
Wil je ook met Judith op hoog niveau trainen in de 29er en op groot water (zowel voor starters als gevorderde zeilers)? Neem dan contact op met Eddy Chevalier (0653373760) van het RTC Regatta Center Muiderzand. Hij informeert je graag over alle mogelijkheden.
logo RTC webbanner 270x66
Start je seizoen goed!
--------------------------
Website module afbeelding
--------------------------
Were Hiring Banner 200foto roelof en sietse web

Training geven én tegelijk je training skills verbeteren?