Logo Laser DAC RCM
button aanmelden
button download DAC flyer WB
Laser radiaal
Start donderdag 9 mei 2019!
Even een paar uur uitwaaien en je kop
leegmaken op donderdagavond.


Programma
De competitie is op iedere donderdagavond van 09 mei t/m 26 september.
18:00 Daghap/BBQ in of op het terras van
Het Palaver van het Regatta Center Muiderzand;
19:00 Boot optuigen en het water op;
19:30 Streeftijd 1ste start. We streven naar 3 potjes van circa 30 minuten op een avond;
ca. 21:15 After-sail-Borrel in het ‘Het Palaver’


Voor wie
Iedereen die in het bezit is van een Laser in Radiaal- of Standaarduitvoering en ouder is dan 16 jr. Maakt niet uit of je lid bent van de Marina Muiderzand, Zeilvereniging Muiderzand of welke andere vereniging dan ook in Nederland. Ook als je nergens lid bent, dan ben je van harte welkom!

Daghap - hoeft niet, maar is natuurlijk wel leuk en lekker -
We beginnen om 18:00 uur met een simpele BBQ of daghap. Hiervoor moet je aanmelden en dat kan tot uiterlijk op de donderdag van de wedstrijd tot 12:00 uur via het online aanmeldingsformulier, direct afrekenen met iDeal. Prijs van de daghap is € 15,00

De wedstrijden
We leggen, afhankelijk van de weersomstandigheden, een up/downwind of een driekoekbaan uit. Startprocedure is simpel: 3 minuten, 2 minuten 1 minuut en start.

Protesten worden alleen behandeld ingeval van schade. Voor de rest los je het op door je straf te nemen op het water of door arbitrage – voor een biertje - aan de bar onder leiding van Eddy Chevalier of Eric Rijksen of een daartoe geschikte persoon die door het Regatta Center Muiderzand is aangewezen.
Download hier de lokale wedstrijdbepalingen.
Deelname aan de wedstrijden kost € 10,00 per avond, vooraf te rekenen aan de bar contant of PIN.

After-sail-Borrel in het ‘Het Palaver’ - hoeft niet, maar is natuurlijk wel gezellig -
Met een borrel en bittergarnituur napraten in ‘Het Palaver’ van ons clubhuis tot circa 00:00 uur. Daar presenteren we ook de uitslagen van de avond.

De competitie
Het gaat in eerste instantie om gezelligheid, lekker zeilen en eeuwige roem, maar we zullen een passende wisseltrofee voor het seizoen regelen!
We houden een seizoenscompetitie bij in de Laser Radiaal en Standaard, die is te volgen op de website. Daarbij zijn een ruim aantal wedstrijden aftrekbaar, zodat je ook nog goede kansen maakt als je een keertje niet kan. Zie ook het Reglement.
facebook-icon
Onze RCM FB pagina
141206 logo zeilschool pantone
141206 logo regatta center pantone
141206 logo vereniging pantone