Bij ons draait alles om de jeugdwedstrijdzeilsport, van de basis tot de top. We zorgen ervoor dat alles goed geregeld is: locatie, instructieruimtes, gym, RIB's en het zeilprogramma voor de zeilers. We werken altijd met gecertificeerde en ervaren trainers en maken in overleg met de zeilers, ouders en trainers steeds een specifiek training- en wedstrijdprogramma voor ieder team. Maar naast de sportieve prestatie, zorgen we er ook voor dat we alles met veel plezier doen!

Het opleidingstraject
 141206 logo zeilschool pantone  141206 logo vereniging pantone  RCM logo 400
 pijl rcm website  pijl rcm website  
Van 7 t/m 65+ jaar kan je bij onze zeilschool zeillessen volgen.en leer je met veel plezier écht zeilen.
 
We zijn een door de Commissie Watersport Opleidingen (het CWO) gecertificeerde zeilschool, dus; zeilles van ervaren en gecertificeerde instructeurs.
Je behaald een internationaal geaccepteerd diploma waar je de rest van je leven plezier van hebt!
 
Onze goed opgeleide instructeurs, eigen terras en strand, het mooie zeilwater en ons gezellige bar 'Het Palaver' garanderen veel watersportplezier.
 
We zeilen in mooie Optimist-, RS-Zest- en Randmeerboten en professionele, veilige begeleidingsboten. Daarnaast geven we ook theoretische cursussen, zoals bijvoorbeel Klein Vaarbewijs 1 & 2
Je kan bij ons zowel recreatief als sportief zeilen. De verenigingsteams volgen naast de zeilopleidingcertificering en de  wedstrijdtrainingen ook een wedstrijd-programma.

Dat kan een regionaal 'Combi' programma zijn of een landelijk selectieprogramma van de klassenorganisatie of een combinatie daarvan.

Als je al zeil-  en/of wedstrijdervaring hebt en in het bezit bent van (CWO) JZ-I en II, dan kijken we naar je niveau en kan je direct bij onze verenigingsteams aansluiten.
 
Recreatief kan je natuurlijk bij ons zeilen wanneer je wilt. Daarnaast organiseren we ook voor die zeilers leuke evenementen, zoals bv. het Donderdagavond zeilen met een BBQ.

De jaarlijkse teamkosten zijn afhankelijk van het team-programma en het niveau de trainer.
De subtop en top van landelijke wedstrijdzeilers kunnen aansluiten bij de Regatta teams die bij ons Regatta Center trainen.

Deze hebben naast een nationaal programma ook een aantal internationale evenementen op het programma staan. Ook hier worden teamprogramma's op maat samengesteld.

Private teams en zeilers zijn bij het RCM van harte welkom om te komen trainen. Het RCM kan hierin naar behoefte faciliteren; het gebouw met instructieruimtes en gym, RIB's, trainers, boeien, portofoons, etc.
Kijk hier voor een uitleg en indicatie van de lidmaatschapskosten.
Of ga naar onze klassenprogramma's
 Meer informatie: 06 53 373 760 of mail