Hoi zeilschoolcursisten!
 
Heb je ook zo genoten van onze zeillessen in de afgelopen jaren? En wil je misschien weer of veel vaker zeilen!
 
Kom dan op zaterdag 1 mei 2021 naar onze ‘terugkomdag’ om te ervaren hoe het is om weer te zeilen in de Optimist en RS-Zest. En natuurlijk om te kijken of je het nog steeds zo leuk vindt!
We organiseren de dag van 10:00-17:00 uur
 
Op zondag 2 mei beginnen we ook weer met onze zondagcursussen en op maandag 3 mei hebben we weer een Meivakantie midweekcursus.
 
Misschien vind je het zelfs leuk om je aan te sluiten bij het team van onze Zeilvereniging Muiderzand? Dit kan in een Optimist of in een Laser 4.7/Radiaal/Standard. Wij zorgen ervoor dat er op deze dag een aantal boten klaar liggen met begeleiders om het gratis en vrijblijvend te proberen.
 
Het zeilteam van Zeilvereniging Muiderzand zeilt bijna het hele jaar rond. Iedere zondag zijn ze te vinden op het water. De meeste trainingen vinden plaats op onze vaste stek bij het Regatta Center Muiderzand (RCM), waar jullie ook de zeillessen gevaren hebben. Tijdens de trainingen leer je nog beter zeilen, leer je de wedstrijdregels en de tactiek om een goede wedstrijd te varen.
Met het zeilteam nemen we deel aan wedstrijden. Welke, dat is afhankelijk van welke wedstrijden het beste bij jouw niveau passen. Naast trainen en aan wedstrijden deelnemen hebben de leden van het zeilteam natuurlijk ook heel veel plezier met elkaar!

Als de Corona regels het weer toelaten wordt er meerdere keren per jaar een BBQ/Stamppotbuffet of iets dergelijks georganiseerd. Voor de zeilers maar ook voor de ouders, broertjes en zusjes.
 
Op mooie zomerse dagen is het natuurlijk voor ouders ook heerlijk genieten op ons terras en strand van Beachclub (huis) het Palaver als ze moeten wachten totdat de zeilers terugkomen.
 
We hopen je op 1 mei weer te zien!

 
 
Voor meer info kan je contact opnemen met Eddy Chevalier via het contactformulier op de website www.regattacentermuiderzand.nl of telefonisch op nummer 06 53 373 760
facebook-icon
141206 logo zeilschool pantone
 
Bord CWO erkend opleidingscentrum 300x300