Aanmelden regulier training- en wedstrijdprogramma 2024
 button aanmelden regulier programma
We vragen jullie je vooralsnog alleen aan te melden voor de periode van 2 maart t/m 12 mei (dat is inclusief de DYR).
De wintertrainingen zijn weer bijna voorbij, dus op 3 maart starten we weer met ons reguliere programma voor trainingen en wedstrijdbegeleiding. Dit programma loopt van begin maart tot medio oktober met een zomervakantiestop.
 
Voor de zomerstop mogen 3 vooraf bepaalde reguliere data worden doorgegeven waarbij er niet getraind wordt en die dan niet gefactureerd worden. Data doorgeven voor de eerste trainingsdag in maart
Na de zomerstop mogen 2 vooraf bepaalde reguliere data worden doorgegeven waarbij er niet getraind wordt en die niet gefactureerd worden. Data doorgeven voor de eerste trainingsdag in augustus.

Alle andere dagen van het reguliere programma worden volledig afgenomen en gefactureerd.
 
 
 
Facultatieve dagen
Natuurlijk staan er ook weer een hoop facultatieve dagen, clinics en evenementen in het programma.
Alle facultatieve zeildagen van de zeilers worden bijgehouden. Als zeilers kiezen voor een begeleide facultatieve invulling als er ook een reguliere activiteit in de kalender staat, dan worden de desbetreffende zeildagen met elkaar verrekend.
Bij 6 zeilers of meer op een facultatief buitenevenement wordt gefaciliteerd met trainer/RIB tegen de standaardprijzen + eventuele evenementgebonden meerkosten.
Bij minder dan 6 zeilers op een facultatief buitenevenement, zal er vooraf overleg zijn over of en welke begeleiding gewenst is en vaststelling van de dagprijs.